naar de inhoud
Enkhuizen haven

Promotiemateriaal

” Heb je een website of social media kanaal en wil je Enkhuizen op een eenvoudige manier promoten? Plaats een link, banner of promotionele tekst. Samen zorgen we ervoor dat Enkhuizen nog beter zichtbaar wordt! “

Wil jij ons helpen om Enkhuizen nog beter op de kaart te zetten? Wij kunnen jouw hulp hierbij uitstekend gebruiken. Ons enthousiaste team is dagelijks bezig met het promoten van de prachtige stad Enkhuizen. De website en social media kanalen van VisitEnkhuizen.nl worden continue doorontwikkeld. Zo wordt er wekelijks nieuwe informatie geplaatst en informatie gedeeld. Ook kijken we naar een zo optimaal mogelijke bezoekerservaring voor al onze online promotiekanalen.

Betere vindbaarheid in Google

Een website Visitenkhuizen.nl is voor een heel groot gedeelte afhankelijk van bezoekers via Google. Wanneer iemand bijvoorbeeld zoekt op ‘Uitstapjes Enkhuizen’ dan is het voor ons belangrijk dat Visitenkhuizen.nl hierop zo goed mogelijk zichtbaar is. Om goed zichtbaar te zijn in Google zijn links op andere websites ontzettend belangrijk. Jij kunt ons hierbij helpen door een link naar www.visitenkhuizen.nl te plaatsen op de website van jouw bedrijf of organisatie!

Samen sterk

Samen met ondernemers, instellingen en de gemeenten zetten wij Enkhuizen en Westfriesland nog beter op de kaart! Wij geven Enkhuizen e.o. een onderscheidend en toch herkenbaar gezicht.

Door de inzet van marketing, online en offline, zetten wij Enkhuizen neer als authentieke, gezellige, gastvrije en unieke historische stad waar heel veel te doen is. “De historische stad van de toekomst.”

Via verschillende marketingkanalen versterken wij het profiel, vergroten wij de bekendheid en verhogen wij de bezoekintentie met als doel een gezonde bezoekerseconomie.

Website link Visitenkhuizen.nl

Vermeld een link naar www.visitenkhuizen.nl op de website of het social media kanaal van jouw bedrijf of organisatie. Vraag je webdesigner om 1 van de onderstaande codes op de website van jouw bedrijf of organisatie te plaatsen.

<a href=”https://www.visitenkhuizen.nl/” target=”_blank”>Visitenkhuizen.nl</a>

<a href=”https://www.visitenkhuizen.nl/” target=”_blank”>Visit Enkhuizen</a>

<a href=”https://www.visitenkhuizen.nl/” target=”_blank”>Uitstapjes Enkhuizen</a>

<a href=”https://www.visitenkhuizen.nl/” target=”_blank”>Dagje uit Enkhuizen</a>

Promotionele tekst over Enkhuizen

Natuurlijk informeer je website bezoekers graag over jouw bedrijf of organisatie. Maar het kan ook interessant zijn om (potentiele) klanten te informeren over activiteiten, evenementen en uitstapjes in Enkhuizen. Veel mensen combineren een bezoek aan een winkel, restaurant, hotel of toeristische attractie namelijk met 1 of meerdere activiteiten in de stad.

Wil je jouw klanten hierover informeren? Plaats hiervoor een aparte ‘Enkhuizen’ pagina op je website. Je geeft hiermee nuttige informatie aan je bezoekers en promoot tevens het prachtige Enkhuizen. En dat willen we natuurlijk graag!

Heb je geen tijd om een artikel te schrijven? Dan helpen we je daarbij.
Interesse? Stuur een email naar bart@marketingenkhuizen.nl

Promotiebanner

Binnenkort is het ook mogelijk om een promotiebanner van Visitenkhuizen.nl op de website van jouw bedrijf of organisatie te plaatsen.

Logo

Plaats de onderstaande code op de website om het logo met link naar www.visitenkhuizen.nl te plaatsen.

<p><a href=”https://www.visitenkhuizen.nl” target=”_blank”><img src=”https://www.visitenkhuizen.nl/media/137151/enkhuizen_bezoek_logo.png” alt=”Logo Visitenkhuizen.nl” width=”1191″ height=”842″ /></a></p>