naar de inhoud

Onze toekomstvisie

Onze ambitie is: “Lokaal, regionaal, nationaal en internationaal herkennen mensen Enkhuizen als unieke historische stad met een onvervalst, hartelijk en moedig karakter.”

Over de jaren hebben we veel geleerd van bezoekers en van onze marketingactiviteiten. Die inzichten hebben we dan ook voortdurend gebruikt om bij te sturen, zonder onze koers te verliezen. Dit willen wij blijven doen door de komende jaren te blijven werken aan een groeiend bereik van onze uitingen en in te blijven zetten op het hebben van een positieve impact op de stad. Ook willen we onze eigen zichtbaarheid en de verbinding met ondernemers en organisatoren doorontwikkelen.

Als organisatie is de ambitie om de komende jaren nog meer bekend te staan als: “Stichting Marketing Enkhuizen, het startpunt voor gemeenten, ondernemers en organisatoren op het gebied van stadspromotie en gastheerschap.”

Om als sticthing meer toekomstbestendig te zijn is het essentieel dat we samenwerken met andere lokale marketingorganisaties in Westfriesland. Hierin is het belangrijk om kennis en expertise te delen en middelen efficiënt inzetten.Een belangrijke reden voor meer samenwerking is het feit dat het vak van onlinemarketing steeds complexer wordt. De strijd om aandacht neemt toe en de concurrentie tussen steden online wordt steeds groter.

Wij verwachten de komende jaren meer een structureel te kunnen samenwerken met Medemblik Marketing en Gemeenten als Opmeer, Koggeland, Stedebroec en Drechterland.

Verschillende doelen zijn:

  • Het merk van de stad sterker positioneren en als een samenhangend geheel presenteren.
  • De bekendheid van de stad en haar evenementen vergroten.
  • Enkhuizen en Westfriesland als bestemming zichtbaarder en de bezoekintentie vergroten.

Laat je inspireren en informeren!

Vergeet niet in te schrijven voor de nieuwsbrief

Meld u hier aan om elk kwartaal de gratis nieuwsbrief te ontvangen en blijf op de hoogte van relevante ontwikkelingen voor uw onderneming.

Schrijf je in!