naar de inhoud
Winkelstraat Enkhuizen

Ondernemen

” Bedrijf starten in Enkhuizen? Op deze pagina tref je een overzicht en contact gegevens voor al je vragen over ondernemen in de binnenstad van Enkhuizen. “

Overweeg je te ondernemen in Enkhuizen?

Enkhuizen is een mooie stad om te bezoeken, te wonen, recreëren en te ondernemen. De historische binnenstad trekt steeds meer nieuwe ondernemers. Ondernemen is er voor zowel starters als gevestigde ondernemers aantrekkelijk. Door de omgeving, de bezoekers en groeiende aantallen stads- en vaartoeristen. Op deze pagina tref je een overzicht en contact gegevens voor al je vragen over ondernemen in de binnenstad van Enkhuizen.

Ondernemen in de binnenstad van Enkhuizen?

De historische binnenstad van Enkhuizen is voor veel ondernemers aantrekkelijk om te vestigen. De diversiteit aan bedrijven is groot. Er komen veel bezoekers, zowel inwoners uit Enkhuizen en wijde omgeving als stads- en vaar toeristen.

Maar wil je je vestigen of starten dan zijn er vaak veel vragen. Soms heb je vragen over je onderneming. Maar ook over de locatie. Welke panden zijn beschikbaar? Wat voor afspraken kun je maken? Hoe zit het met bestemmingsplan en vergunningen? Waar kun je met jou type zaak het beste zitten?

Deze pagina voor ondernemers geeft voor zowel  starters als gevestigde ondernemers informatie over ondernemen in Enkhuizen alsmede een overzicht van mogelijkheden voor bedrijfsvestiging.

Zij gingen je voor en zagen de kans tot een prachtige onderneming in Enkhuizen

Een kenmerk van de binnenstad van Enkhuizen is de diversiteit aan ondernemers. Er zijn starters, groeiers en enkele formules. Het is vooral een binnenstad die allerlei bijzondere speciaalzaken aantrekt. In hartje Enkhuizen zijn veel inspirerende winkels en horeca en dito ondernemers te vinden. Zoals De Graaff van Enckhuysen, ’t Coffyhuys, La Vie En Rose, Tierlantijn, Zusje van Tierlantijn, grand café restaurant De Eendracht in van Bleiswijk, etc. En hiermee doen we veel andere zaken tekort.

Handig voor ondernemers

Vragen? Neem contact op.

Als je een bedrijf wilt starten dan zijn er vaak veel vragen. Soms heb je vragen over je onderneming. Maar ook over de locatie. Welke panden zijn beschikbaar? Wat voor afspraken kun je maken? Hoe zit het met bestemmingsplan en vergunningen? Waar kun je met jou type zaak het beste zitten?

Neem contact op met:
Wendy Pranger (Economische Zaken gemeente
Enkhuizen) via Wendy.Pranger@sed-wf.nl.