naar de inhoud

Jachthaven Andijk

Bestemmingen als Makkum, Hindeloopen, Stavoren, Texel, Terschelling, Medemblik, Enkhuizen, Lelystad, Volendam, Monnickendam Hoorn e.d. zijn heel goed bereikbaar.

Zeiltechnisch gezien is Jachthaven Andijk de ideale haven door haar ligging, zodra je wegvaart of aankomt, heb je de ruimte om beschut op- of af te tuigen.

Dankzij de ruime kom is het water vlak. Op Jachthaven Andijk is een full service haven, alles voor je boot op loopafstand. Heerlijke verse broodjes voor het ontbijt, juist dat ene boutje uit de watersportwinkel dat je vergeten bent mee te nemen of genietend van de ondergaande zon op het terras van Restaurant 1619 eten & drinken.

Je verblijf op Jachthaven Andijk is heerlijk ontspannend! Een plek waar je tot rust komt, waar je op je gemak bent, waar de mensen je kennen. Een beetje als thuis en toch net even anders. Kabbelend water, prachtige luchten, kwetterende vogels. Het haventeam staat u graag met raad en daad bij. Allemaal elementen die bijdragen aan de ongedwongen en ontspannen sfeer die zo typerend is voor deze jachthaven.

Jachthaven Andijk biedt de watersporter alle gemak. Fietsen verhuren we niet, die leen je bij ons gewoon. Voor ijzersterke wifi-verbinding betaal je niet, je krijgt van ons het wachtwoord. En kom je met de auto, voldoende parkeergelegenheden om dicht bij de boot te parkeren.

Tot Binnenkort!