naar de inhoud

De Gouwe Stek

Ruime keuze

Camping de Gouwe Stek heeft verschillende velden. Voor iedereen is er een plek naar behoefte. Wilt u liever gezellig samen met anderen staan of staat u liever een beetje afgezonderd zonder overburen? Wilt u graag dat er een speeltuintje is of juist niet? U mag het zeggen! Bij uw tent of caravan mag u een bijzettentje plaatsen (max 4 m2). Ook is er een apart en deels verhard camper terrein. U kunt gebruik maken van de fietsplaatsen met uitzicht op het water. Op alle plaatsen is het mogelijk elektra te gebruiken, sommige plaatsen hebben een eigen kraantje met stromend water en afvoer.

Kindvriendelijk

Op vrijwel alle veldjes is een speeltoestel voor de kleinere kinderen, zodat ze lekker kunnen spelen en u ze vanaf uw plekje goed in het oog kunt houden. Voor de grotere kinderen is er trampoline, een groot piratenschip en meerdere speeltoestellen. Ook zijn er sportvelden en fietsjes en skelters. Tevens hebben we een kampvuurplaats, waar je met je ouders een vuurtje kunt stoken! We werken met het thema Fien en Teun. De kinderen tussen 4 en 8 jaar krijgen een boekje met een speurtocht en opdrachtjes. Als ze dat gedaan hebben kunnen ze hun ontdekkingsdiploma ophalen.

Honden zijn welkom, wel aangelijnd. Aan de overkant in het Streekbos is een speciaal zwemmeer en losloopgebied voor honden aangelegd, dit is apart van de andere zwemmers in een ander gedeelte van het bos.

Pipowagen

Heeft u wel eens in een authentieke Pipowagen geslapen? Hier kunt u genieten van de romantische sfeer van vervlogen tijden. De Pipowagens, Snuf, Snuitje en Klukkluk, staan op de mooiste plekjes van de camping, waar u kunt genieten van rust, ruimte en van de natuur. Er is een volledig inventaris aanwezig. Ook een vers bereid ontbijt behoort tot de mogelijkheden. Pipowagen Klukkluk heeft een eigen toilet! U kunt uw linnengoed zelf meenemen of huren. Dit kunt u aangeven bij uw boeking.

Tent

Wilt u liever in een tent slapen? Dan is overnachten in een van onze 4-persoons safaritenten Merel en Kievit een goed idee. Wilt u wat meer luxe? Kies dan voor onze 6 persoons glamping safaritent Ekster met eigen toilet en tv! In alle safaritenten is een volledig inventaris aanwezig, ook een vers bereid ontbijt behoort tot de mogelijkheden. De safaritenten staan gesitueerd tussen de kampeerplaatsen, op kampeerveld Bovenwoid en het Trappelend. Dekens en kussens zijn aanwezig.